Glutenfri tortilla från Santa Maria

0
309
Glutenfri tortilla.
Glutenfri tortilla från Santa Maria.

Santa Maria märker av det ökade intresset för glutenfritt och introducerar nu en glutenfri tortilla på marknaden.

Den glutenfria tortillans huvudingredienser är tapioca, som är en stärkelse utvunnen ur cassavaroten, majsstärkelse och fullkornrismjöl. Och oljan ska vara av det hälsosammare slaget enligt Jenny Odéhn Hejdenberg på Santa Maria.

– Jag är övertygad om att alla som av olika anledningar väljer att avstå från gluten, kommer att välkomna den här produkten. Tortillan är rik på fullkorn, innehåller inga smak- eller färgämnen och bara naturlig stärkelse. Den har aldrig varit frusen. Dessutom är den, precis som alla våra andra produkter, fri från palmolja. Vi använder rapsolja istället, säger Jenny Odéhn Hejdenberg.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här